Fail-urile din IPhone 5

In primul rand cele mai multe forum-uri vuiesc pe tema aplicatiei Maps. Initial oferita prin serviciul Google Maps, Apple a decis ca trebuie sa aiba o aplicatie proprie. Din pacate nu una foarte reusita avand in vedere reactiile initiale ale utilizatorilor. Google a anuntat totusi ca o sa faca o aplicatie pentru noul IPhone 5 care sa fie disponibila in AppStore. Aceasta decizie este oarecum ciudata. De ce  nu-i lasa cei de la Google pe Apple sa dea chix cu aplicatia? Poate pentru ca noua aplicatie este are calitatea de a se autoinvata pe masura ce este folosita? Sau pentru ca baza de date formata de utilizatorii serviciilor de harti in general este foarte valoroasa? We shall see about that …

Un alt motiv de plangere din partea clientilor este faptul ca, desi anuntat ca avand o receptie WiFi mult imbunatatita se pare ca IPhone 5-ul pierde semnal. Asta ne spun cei de la Macrumors aici. Deocamdata pozitia oficiala se lasa asteptata … probabil asteapta sa li se semnaleze toate defectele ca sa poata scoate versiunea iOS 6.1 bug free 🙂 La asta se adauga si nemultumirea developerilor care nu mai stiu cum se atribuie ranking-ul aplicatiilor. Cel putin asta ne spun cei de la Techchrunch.

Din pacate o alta nemultumire nu se prea poate repara prin software update. Aceea ca noul telefon este foarte usor zgariabil … vuieste netul de filmulete pe tema asta asa ca nu mai detaliez.

O sa va las sa va delectati cu o parodie despre noul serviciu de harti integrat in iOS 6.

Advertisements

2 comments on “Fail-urile din IPhone 5

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s