Internet and Mobile World – Orange si Vodafone … voi unde erati?

Overall parerea generala este ca evenimentul a fost un fel de amalgam de elemente pestrite prost imbinate. Prezent fiind miercuri dis de dimineata, entuziasmat si cu mult chef de ascultat idei noi si revolutionare, am ajuns la intrare sa-mi iau in primire legitimatia de acces in baza unui cod in prealabil primit. Acolo insa … surprize surprize !!! Nu mergea firless-ul … putin ironic pentru natura evenimentului.

Dupa toata treaba asta … ajuns in hala de la Romexpo (cea mai proasta locatie ever) imi verific agenda pentru a participa la keynote-urile pe care le-am ales in prealabil … Again … surprize surprize …. nu doar ca s-au schimbat discursurile si orele, dar nici locurile nu mai erau rezervate.

Trecand si peste treaba asta am inceput sa ma plimb pe acolo din stand in stand asteptand ora cu speech-urile care ma interesau … Acum vine partea interesanta … mergand aleator din stand in stand am incercat sa interactionez cu lumea de pe acolo care reprezenta  diverse companii.  Am intalnit oameni plictisiti … fara chef de vorba sau fara cunostinte in ceea ce priveste portofoliul companiei pe care o reprezentau.

Pe de alta parte … am fost placut impresionat de main stage-ul celor de la Romtelecom si Cosmote precum si de unele prezentari foarte entuziaste printre care se remarca cea a CEO de la SEO Monitor sau cea facuta de reprezentanta Facebook.

Pe mine personal m-au interesat inclusiv discutiile nisate din stage-ul Ericsson in care au fost prezentate diverse tehnologii de pionierat in ceea ce priveste partea de Telematics pe care am mai dezbatut-o aici pe blog.

All in all este un inceput bun pentru un eveniment care mi-as dori sa ia amploare din ce in ce mai mult. Asta pentru ca am remarcat lipsa celor de la Orange si Vodafone sau lipsa mai multor provideri de continut pentru platformele de mobile.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s