Romania a semnat ACTA! Bai mass-media … voi unde erati?

Update: Aici va puteti inscrie pe pagina de prostest impotriva ACTA.

 

S-a intamplat ieri … si de atunci multe vuite si strigate de indignare prin presa si pe retelele de socializare. Am postat acum o saptamana pe acest blog un articol despre protestele importiva ACTA si SOPA si cele mai multe reactii au fost de genul … ce e SOPA/ACTA? Pai bine ba ziarelor care acum dramatizati si va puneti impotriva faptului ca Romania a semnat ACTA … unde erati voi acum 2, 3, 4 saptamani? De ce umpleti paginilie si posturile de pe net cu stiri mondene si apoi va plangeti ca o sa vina cenzura? Ce facea “cainele de paza al democratiei” in timpul asta??? Se hranea cu niste bani de la  un partid sau de la altul ca sa prezinte mai partinitor si mai subiectiv evenimentele din Piata Universitatii??? Ce facea “societatea civila” care se bate cu pumnul in piept ca vrea sa schimbe clasa politica? Ce au facut televiziunile in tot timpul asta??? Treaba cu SOPA si ACTA face valuri de multa vreme prin Europa si America … iar pe TV e plin de emisiuni mondene si “analize politice” care analizeaza nimic (si prin nimic ma refer la faptul ca analizeaza timp de 4-5 ore pana si virgulele din discursul unui presedinte care nu mai are voie sa candideze).

Pai de ce tocmai voi sunteti aia care acum va plangeti? Cum poti sa strigi ca esti cenzurat cand tu te vinzi pe maruntis si nu poti sa explici de ce mai traiesti daca nu ai nici macar un leu profit? De ce va dati acum ochii peste cap de parca ati fi inocenti si de ce asteptati sa va duca altii razboiul? Primii care o sa fie afectati de treaba asta sunteti chiar voi presa/tv, pentru ca furati si distribuiti continut fara drept de autor, dar sugerati populatia o sa fie cea care sufera.  Sunteti demni de mila … pentru ca va duceti la fund si va puneti singuri greutati in brate.

Advertisements

4 comments on “Romania a semnat ACTA! Bai mass-media … voi unde erati?

  1. Asta pare sa fie in blog lansat de 2 saptamani special ca sa discrediteze presa si televiziunea care e impotriva lui basescu. Inca un basist nenorocit cate vrea sa manipuleze 2 cititori. Nici bani de hosting nu mai aveti …. Basistilor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s